Termeni si conditii

1. Site-ul oalasubpresiune.com este pus la dispozitia publicului si poate fi utilizat doar daca vizitatorul care il acceseaza este de acord cu termenii si conditiile expuse in prezentul document. In caz contrar, acesta este rugat sa paraseasca pagina si sa nu mai revina pe site. Daca vizitatorul a hotarat sa continue navigarea prin paginile site-ului, prezentul documentet se considera ca fiind acceptat in intregime, in mod automat.
 
 
2. Administratorii si redactorii care au grija de tot ce tine de site-ul oalasubpresiune.com nu sunt responsabili si nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele erori de redactare ori de exprimare si nu ofera niciun fel de garantie privind veridicitatea informatiilor puse la dispozitie (precizam totusi ca ne dam toata silinta pentru ca acestea sa fie cat mai conforme cu realitatea).
 
 
3. Site-ul poate plasa cookie-uri astfel incat vizitatorii sa aiba parte de o experienta de utilizare personalizata si care sa raspunda cat mai bine necesitatilor si preferintelor fiecari persoana in parte. Mai multe informatii privind modul in care functioneaza aceste cookie-uri poti afla accesand acest link.
 
 
4. Administratorii si redactorii acestui site nu ofera niciun fel de garantie privind produsele recomandate si nu pot fi trasi la raspundere in eventualitatea in care pot aparea anumite neconcordante intre caracteristicile prezentate si cele pe care le are produsul cumparat (incercam sa ne folosim doar de cele mai exacte si relevante surse, dar erorile umane sunt firesti).